Alla som gör projektet möjligt!

vad är det för motor i båten?

Stort tack till Tony för hjälp på vägen!

Tony Duda hjälper oss med bästa tänkbara installation av en 8 cylindrig helrenoverad Scaniamotor på omking 200 hkr, perfekt för den här båttypen och med mycket annat, vi är mycket tacksamma för all hjälp!   

 

Stort tack till Anders Annell och alla båtbyggare som genom kompromisslös kvalitet skapar ett maritimt mästerverk!

 

Kontakta oss gärna om du vill göra en insats för den marina kulturen och stödja projektet!  

Tack 

Vi vill ge vårt stora och varma tack till de sponsorer och supporters av projektet som ställt upp och ställer upp med donationer av medel, materiel, arbetsinsatser och bidrag till Thelmas historia. Dessa företag och privatpersoner hjälper till att bevara Thelma för framtiden.  

Den som vill bidra ekonomisk till projektets fullbordan, är välkommen att sätta in en slant på Jaktrederiet AB:s konto i Handelsbanken. Clearingnummer: 6928 Kontonummer: 511 999 828.

Företag

 

 

Nils Ahlgren grundade år 1934 grossistföretaget inom byggmaterialbranschen Nils Ahlgren AB. Vi har idag återförsäljare över hela Sverige, bland våra kunder finns såväl stora kedjor som enskilda handlare. Vi tillhandahåller lösningar av områdesskydd som säljs direkt till fastighetsägare och byggbolag. Hos Nils Ahlgren finns ett stort sortiment av fästelement som spik, skruv och byggbeslag. Sortimentet omfattar även kärror, hinkar, snöslädar, stolphållare, plintjärn, tröskeljärn, nät, stängsel med mera och vi saluför många starka varumärken. Utöver vår höga produktkvalitet tillhandahåller vi ett utrymmesoptimerat butikskoncept.

Områdesskydd

Nils Ahlgren har ett brett sortiment av stängsel och grindar för många olika ändamål. Du kan beställa allt från en enstaka vägbom till ett komplett områdesskydd. Vi levererar även smide och har korta tillverkningstider på delar med udda mått. Vårt geografiska läge gör att vi kan serva kunder i Storstockholm med snabba och prisvärda leveranser på exempelvis byggstängsel. Förbeställt material kan även hämtas direkt på vårt lager. Våra montörer utför kompletta uppsättningar av stängsel för fastighetsägare och byggbolag. Vi diskuterar gärna effektiva, tekniska lösningar på ert företags skalskydd, och för kunder i vårt närområde tecknar vi också serviceavtal för underhåll.

Bolaget ägs av Skyllbergs Bruk sedan 1982.

 

Maskinuthyrning och flyttbara lokaler

 

Testrum AB

Stort tack till Testrum i Märsta för all hjälp!

 

 

Stort tack till Stockholms Skruvcentral AB.

 

 

 

Stort tack till Folkets Hus och Parker som låter oss visa filmklipp och bilder ur filmen Lille Fridolf blir morfar!

 

West system är marknadens mest kända epoxysystem med det bredaste sortimentet. Företaget har varit verksamma i 40 år och används av båtbyggare, varv och fritidsbåtsägare världen över. Gå in och se vilken produkt som passar just ditt projekt på:

 

Loffes Maskin & Specialtransporter AB 

 

Larssons Plåt och mekaniska verkstad

 

Blästerkungen

Jökelvägen 47, 136 49, Haninge, STOCKHOLM

 

GEPRO AB

 

Privatpersoner

Anders Stavenow

Erik Lindmark 

Karl Johan Högstadius 

Per Wåhlin 

Nils och Marianne Wåhlin

Bengt-Arne Nilsson

Erik Larsson

Göran Ewerlöf

Anders Vaerneus

Per Källqvist

Claes Lewenhaupt

Anders Westermark

Carl Henrik Ahlin

Henrik Sandström

Lennart Bejre

Daniel Nordenskjöld

Bengt Barkman

David Mesch

Max Thimmig